Astagfirullah..!! KENAPA Kau Jadi Macam Nie dik…Gadis yang baru berusia 9 Tahun ini Bersalin,Apabila Ditanya mengenai Ayah Kepada Anak Tersebut..Rupanya.

Posted on

Related image

Seorang insan yang bergelar bapa keluarga yang sepatutnya bertanggungjawab memastikan keluarganya selamat. Bukan itu sahaja, peranan bapa ini juga sangat penting dalam membentuk keluarga yang harmoni.

Namun, lain pula perkongsian dari saudara ini. Bayangkan seorang bapa yang sepatutnya melindungi anaknya, tergamak merogol anaknya sendiri.

Lebih malang apabila gadis yang baru berusia 9 tahun itu disahkan hamil di usia muda tanpa memahami apa yang dilaluinya.

Bayangkan baru berusia 9 tahun, gadis ini sudah melahirkan bayi. Lebih menyedihkan apabila gadis ini tidak memahami apa yang dilaluinya.

Dia hanya tahu dia pernah mengalami ‘berak buah kelapa’. Sehingga kini dia mengalami kemurungan yang kebiasannya dialami oleh ibu dalam pantang.


Dia baru tersedar dia pernah mengandung di usia 9 tahun apabila sering diajukan soalan oleh guru dan kawan kawan.

Gadis itu yang kini sudah di tingkatan 1 mengaku tidak suka dengan soalan yang sering diajukan kepadanya. Walaupun gurunya bertanyakan secara baik, namun dia tetap terluka dan keliru.

How to Trade Bitcoin in 2018

How to Trade Bitcoin in 2018
How to Trade Bitcoin in 2018

Last year was a stellar one for Bitcoin, as it opened trading at $966 before embarking on a rally that took it to as high as $20,000. Even after the volatility of the past few days, Bitcoin has beaten all the other asset classes by a huge margin.

The big question on everyone’s mind now is: what will happen in 2018 and how should one trade Bitcoin?

The experts are divided in their opinion. The aggressive bulls have given targets of above $60,000for 2018. That’s a 300% increase from the current levels. On the other hand, the skeptics continue to question the cryptocurrencies’ valuation, calling it a bubble.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *